AYIŞIĞI

AYIŞIĞI
fotoğraf için SERDAR YAŞAR'a teşekkürler :)

2 Kasım 2009

geç kalmış bir yazı 26.09.09 nişana dair notlar . . .


Bir nişan ve o nişandan insan portrelerinin izi kaldı ruhumuzda . . . 26.09.09 da bebeklik arkadaşım yani CİCİM nişanlandı Nişanlığı il eperi kızlarındanda güzeldi maşallah . . . tü tü ttüüü nazar değmez inşallah :D:D

Selim Bey yokluğumu fırsat bildi -gerçi cicim tanıştırıp onay almıtı benden ama- 2yıldır Domaniçte olmasam böyle kolay vermezdim bak ben ona ne işkenceler ederdim :D
Çok güzel temennilerde vardı , haset gözlerde , nişanlık kızın en yakın arkadaşı görünmeye uğraşarak rant elde etmek isteyenlerde ; buna rağmen güzel bir gece oldu . . .
Gerçi gecenin az öncesi biraz yağmurluydu nişanın salonda olmaması da bizi biraz alakadar ediyordu hava durumuna internetten baktığını söylemişti erkek tarfı :D Ama yağmur yağdı o internet sitesini dava etsinler he he he . . .

Bir zamanlar yaşanan bir kaç hayal kırıklığından sonra bu beraberliğinde doğru kişiyi bulduğuna inanan cicim evlilik kararı aldı ve şu an asker yolu gzölemekte . . . Düşünüyorumda mal , mülk , ev , araba , kaynana , görümce falan fişmekan hepsi bi yana dursun gözlerdeki mutluluk daim olsun ! . .

Sevmek duygusu ve beklentiler ! Sadece birbirini sevenler arasındaki değil tüm hane halkı ve elalemin beklentileri . . . Hani diyorum ki bazen kimse karışmasa sevenlere , ozaman daha yaşanabilir olurmuydu acaba ?
Nişan bohçasıymış , takıymış , çeyizmiş , düğün hangi salonda olmuş , gelinlik ne kadara alınmış kime ne . . . O gülen iki sima ve biz değil miyiz aslolan . . .
Eh cicim nişanlandı darısı benim başımaymış herkes öyle dedi ben her söylediğinde utandım niyeyse renkten renge giridim bukalemun misali :):) Niye böyle oldum bende anlamadım halimi görenlerin birde alay konusu oldum .
O hallerim belkide daha önce düşünmediğimdendir ; yani tamam lafı geçtiğinde bigün evlenicem canım demesi dikolay . Sanırım ben bundan korkuyorum niye pek bilemiyorum ama belki evlilikle zamanın avcumda yitip gitmesinden endişe ediyorum . . . Yada o güzel sona ulaşılacak kişininde bunu istediğinden şüphe edilmesi . . .
Gerçi ayak üstü bir sürüde talibim çıktı . . .
Hele bi teyze vardı arkamda evlere şenlik tutturdu sen nurcanın nesi oluyorsun diye ne desem tatmin olmuyor , ey yarebbi :):):) Sonra Cicimden aldım haberi çocuk tıp okuyormuş oda ordaymış akrabalarıymış nişanlısı falan varmı diye sormuşlar yok ama sevdiği var den miş mış falan filan mış miş . . . He he he ilerde kız kurusu olup evde kaldığımda havalı havalı beni ne doktorlar ne mühendisler ne işletmeciler istedide ben varmadım diye anlatırım ! . .
Helede meslektaşım olana verilen cevap varki ; 16yaşında ve liseye giden miniminicik kız kalıbına uydurmuş , bu cüsseye sahip beni sen çok yaşa hayriye abla emi :):):)
Bir nişan , bir çift , o çifte yönelen bakışlar , ve ben ordaydım , hatta koray CİCİM ben yine korayların kapısın önündeyiz bu kez bize ek enişte selim var . Ve şimdi bebeklik arkadaşımızı evliliğe yaklaştıran adımlarını kutlamaktayız . . .
Çok garip duygular içindeyim öylesi bir gecede :
Kayıplar verdik ; bunlardan kazançlar elde ettik , hüzünler yaşadık ve de mutluluklar ; hayal kırıklıkları biriktirdik kesemizde işte yalpalaya yalpalaya geldik -YAŞ- YİRMİBİR'e ! ! !
Bir garip 21 yaş da bırkacağız geride , bir kaç ay içinde . . . Kim bize neler getiririn muhakemesini yapamadan içimizde , yaşamaktayız sevdiklerimizi deli yüreğimizle . . .



. . . SONSÖZ . . .

TEMENNİ:

CİCİM söz verdin mutlu olacaksın bir ömür boyu SELİM'le . . .
Senli bir sonraki yazım olacak inşallah düğününde . . .
Tüm güzelliklerin senin olması dileğiyle . . .