AYIŞIĞI

AYIŞIĞI
fotoğraf için SERDAR YAŞAR'a teşekkürler :)

3 Ocak 2010

hadi millet rolleri değişelim mi


canım çok sıkkın be blog insanlara kendimi ifade etmekte zorluk çektiğinde insan bir garip hisse kapılır ya şu an o durumdayım herkesin benden bir şeyler bekliyor olmasıda ayrı bir dert zaten . . .

tamamlayıcı arkadaş aylin , destekçi sevgili aylin , ruh ikizi sevgili aylin , sakin aylin , güleryüzlü aylin , anlayışlı alttan alan aylin , yardım eli uzatan destek aylin , sevilecek insan aylin , sırdaş aylin , mutlu aylin , her işin üstesinden gelen aylin , dost aylin , kaliteli zaman geçirilecek kişi , aylin fedakar aylin . . .
ve daha onlarca güzel sıfatı içeren;
AYLİN AYLİN AYLİN !!!
yeterin buna isyanım var benden iyi şeyler olmam beklenmesin neysem öyle yaşamak istiyorum ben doğrumda benim hatamda benim olsun istiyorum .

bıktım insanların bu ve benzeri tüm beklentilerinden azıcık rahat bıraksalar beni kendime bıraksalar ; ağlasam , zırlasam , herkese surat yapsam , sır tutmasam , anlayış göstermesem , daha çok herkese köstek olsam ve tüm bunlar olurken bunları bekleyenler bana onların benden istediklerini yapsa . . . yani bir nevi rollerimizi değiştirsek
ne hürüm ne özgürüm olmadım olamayacağım , sığdırılmaya çalışıldığım kalıplarda her daim sıkışıp kalacağım . . .
ben iyi biri değilim olmak istemiyorum artık bu beni çok yoruyor
nerde bir çirkef insan o kazanıyor her türlü güzelliği bu nasıl oluyor anlamıyorum ama oluyor valla ben buna şahit oluyorum bu aralar sık sık ve öylece bakakalıyorum
galiba uzunca bir sürede böyle bakmakla yetineceğim :(:(:(