AYIŞIĞI

AYIŞIĞI
fotoğraf için SERDAR YAŞAR'a teşekkürler :)

6 Ekim 2009

cuma günü döndüm büyükçekmece'me ananemden yani yeni adıyla sultangazi'den :-) Ne tuhaf dimi hızla herşey büyüyor gop'a bağlı bir semt iken sultançifliği şimdi bir ilçe oluverdi , hoş neler değişmediki hayatta . . . 8gündür pek çok şey karaladım orda gördüklerime duyduklatrıma dair pek çoğunu sanırım paylaşmam :) Cicim nişanlandı gitmeme bir neden o iken bir nedende özlemek duygusu oldu özlemeyi özledim ve özlediğim kişilerlede özlem gidermek istedim -bu nasıl bir cümle oldu bende çözemedm- birazda sanal ortamdan uzaka kaldım bloğuma hiç bişi yazmdım uzun süre zaen her şeyi sanal yaşıyorum bugünlerde . . .

orda iken güzel şeyler olsdu nişan mesela ki na dair uzuncayazıcam daha sonra bloğa uğrayışımda He he bol bol kameralara gülümsedim ünlü olurum belk,i:)

En çok sevindiğimse orda iken telefonuma gelen aöf msjı evet 3.yılında acık öğretimde 2.sınıfa geçmiş bulunmaktaım domaniçte iken pek üstüne düşemediğimden ki vizelerimin çakışması nedeylie 3ders kaldıydı verdim efenim yaptığım hesaplamaya göre 12yıl sonra iktisat fakültesi kamu yaönetimi mezunu olacağım vali olmama daha çok var üzgünü sayın 70milyon :D :D
İşsizim işsizim işsizim . . . Kariyer nete girip bolbol başvuru yapmaktayım ama ik uzmanları inatla tecrübe aramakta hıhhhh kalifiye elemanmış... Onlara benimkaar söven pek çok yeni mezun var eminim :) Stajdan sonra istediğim iş kariyeri ik uzmanlığı idi vageçsem iyi olucak galiba ben bu kadar küfür edildiğini bile bile mesleğimi icra edemem sanırım :P
puffff diplomlarda çıkmış eh malum bende artıkbiatdiplomalı işsizle kervanına katıldım yav kardeşim diplomayı almak da ayrı bir dert snuçta fakir ama gururlu bir gencim 200liracık istemek olmas şimdi babişten :D zaten diyeceği belli lazım olursa alırsın oda uzun bir süre gerekmeyecek gibi görünüyor he he he . . .

bir saçma sapan yazımın sonuna gelmem gerektiğini düşünmekteyim artık yeter bu kadar kelime sarfiyatı :D:d esen kal bloğum ben kaçar . . .