AYIŞIĞI

AYIŞIĞI
fotoğraf için SERDAR YAŞAR'a teşekkürler :)

31 Aralık 2009

annanem ve haşere fobisi :):):)

evet 2gün önce yine sultangazideydim bülent abimin doğum günü münasebetiyle ve geniş aile saadetini paylaşabilmek adına gittik ben rötarlı gittim gerçi :):)
annanem o akşam sinek kovalattı bana acayip bir fobisi var , sivri sineğin aralık ayının son günlerinde hala ortalıkta cirit atıyor olmasıda daha acayip bir durum . . .
neyse 2 tane sivri sinek öldürdüm gece gece , daha doğrusu duvara monteledim , annanemi bir böcek ısırmaya görsün abooo bir söver bir söver o böceğin yerinde olmak istemezsiniz yani o derece .
hayır ısırsın canım nolucak babasının lokantası ya hayrına doyuralım zavallıları hep derim annaneme inanmaz bana ben varken seni hayatta ısırmaz diye felaket bir çekim gücüm var evde 30 kişi olsun o sivri sinek gelir beni ısırır kimseye bakmaz milletin sinek kovarıda ben olurum kısacası :):)
neyse bu durum böyle annanem bir böcük neym görmesin peşini bırakmaz öldürmeden içi kesinlikle rahat etmez fobi dediğime bakmayın korktuğu falan yok aslında bu durumna bi isim koymakta çok güç ama buldum sanırım haşere hobisi . . .
-hobileriniz nedir efendim???
-hobilerim arasında böcek öldürmek ilk sırada ondan sonra . . . :):)

özlem yenge hastaneye gidicekmiş annem dedi sende git malum yine faranjitim beni özlemiş bende salı günü oraya gittim nursen yenge özlem yenge ben hastane yollarına düştük sabahın köründe doktora girdim hemen gider gitmez ilaç yazdı yine nasonex ve aerius vazgeçilmez ikilisi vardı menümde onlar bu ilaçları yazmaya bende kullanmamaya bıkmayacağım sanırım :):)
burnum içinde duruşma sonuçlandı çok acı idam verildi burun etime :S:S
iki yıldır hep ertelediğim ameliyat geldi çattı
doktor karar ver ameliyat için test yazıcam dedi bende yaz anasını satayım edası ile yazın dedim . . . testleri yaptırdım 6tüp kan aldılar ekg röntgen ,kan alınırken o esnada hemşire ameliyat hazırlığımı var deyince ben idrak ettim ameliyat olacağımı ohaaa yaaa laylaylom değil ciddi ciddi ameliyat olacaksın kızım dedim birden içimden
hemşireye evet derken zorlandım ne bileyim korktuğumdanda değilde insan kolay bir operasyonda bile söz konusu bıçak altına yatmak olunca birden tedirgin oluyor insan anam bide bu doktor kemik dedi
essah mı ya kemikse alınacak olan halim duman off o kemiği kıracaklar ağrısı dayanılmaz olur onun . . .
neyse ben en iyisi burun eti alınacak diye kendimi telkin edeyim yoksa her an vazcayabilirim :D:D:D
şimdi hazırlanıp kan tahlili sonuçlarımıda aldıktan sonra doktorcuğuma göstereceğim ve ameliyat tarihimi kararlaştıracağız
sevgili hasan hüseyin kadehçi lütfen bu ameliyat yakın bir tarihte olsun vazcaymam an meselesi zaten :):):)

bu arada lanet avea hattımı değiştirmem an meselesi o gün hastane çıkışı bişiler yedik özlem berki jetonlu oyuncaklara götürdük ve dömek üzre tranvaya bindik tam o esnada beni migrostan iş görüşmesine çağırmak üzre aradılar merter migros falan filan derken kız kapandı telefon allahın cezası şebeke problemim ondan sonra benim telefonda full çekiyormuş gibi göstermesine rağmen kapalı olan telefonum 3kez daha aranmış . . . fekat ben ancak eve gidince gelen arayanıbil mesajı ile haberdar oldum ben aradım kız mırın kırın etti biz sizi aradık bilmem ne lan saf mıdır nedir oda ayrı bi mal güzelce anlatıyrum bir durda dinle dimi sanki arkadaşımda yüzüne telefonu bilerek kapatmışım edasıyla konuşuyor bu olaya neden bu kadar duygusal yaklaştı anlamadım yahu şahsına yapılmış birşey değil sonuçta benim elimde olan bir şeymi aptal avea'nın şebeke sorunundan kaynaklandı
ama kız haklı sende tüm suç kaç yıldır kullanıyorsun sana attığı kazıkları yedin yuttun sustun
2005 mart'ta turkcellin yetmedi avea aldın fabrikatörsün ya turkcelldeki sapıklar yüzünden onun kapanmasına göz yumdun kaldın bu zıkkımın gsm'ine
neymiş efendim tüm yakın arkadaşların bunu biliyormuş sanki diğerini öğrenemiycekler . . .
off ulan değiştiricem daha doğrusu turkcell faturalı hattımı açtırıcam yine kol gibi fatura ödeyecem belki ama adam gibi konuşacam herkesle . . .
dündü mülakat gidemedim hastayım zaten annemde tantana etti ameliyat olcan şimdi boşver bidaha nasıl izin alıcaksan işe başlarsan kalıcak yine ameliyatıntın hazır niyetlendin yaptırda kurtul hem kasiyer mi olacaksın gece yarısı zor nasıl geliceksin eve handanı hatırlamıyomusun onca saat çalışıyordu gece geliyordu bide senin ta mereter migros nasıl gidip geliceksin falandı filandı . . .
her işe bi bahane bulmayın ya hevesimi kırıyosunuz artık heh kalıyorum başınızada noluyo :(:(:(
öyle napayım tecrübe diyo iyi yerler ben ne yapayım bekle bekle nereye kadar bende kendi çapımda birşeyler yapamak istiyorum artık . . .
bazı erkek arkadaşlarım işsizim fırsat askere gideyim diyor bense hazır işsizim ameliyat olayım dedim sayesinde iş fırsatıda kaçtı allahım sende gör artık beni ya çok mu şey istiyorum ben gözüm yok yükseklerde de değil kariyer zamanla olur daha yaş 22 puuuuuhhhhhhhhhhhhhhh . . .